15 Koleksi Wallpaper Bertemakan Bulan Ramadhan

Ditulis oleh

Memandangkan esok adalah hari pertama umat Islam di Malaysia menunaikan kewajipan mereka iaitu berpuasa, banyak blog-blog membuat entri khas mengenai bulan Ramadhan yang penuh berkat ini. Aku sebagai wakil MrPiratz[dot]Com juga ingin mengucapkan Selamat Menunaikan Ibadah Puasa semoga Ramadhan kali ini memberi berkat kepada korang semua. Sempena bulan Ramadhan ini, aku ingin berkongsi beberapa Wallpaper Yang Bertemakan Bulan Ramadhan Al-Mubarak ini. Diingatkan, entri ini mungkin agak lambat untuk diload kerana mempunyai gambar yang banyak.

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Komen

  • canti ksemua bro..tak tahu nak pilih yang mana… download semua la… :)

    zik Aug 11, 2010 2:47 am Reply
    • kat atas ade 15 wallpaper.. tiap 2 hari tukar la.. hehehe :love:

      Mr Piratz Aug 11, 2010 2:59 am Reply
    • buat slide wallpaper la :D

      kiwibenz Aug 11, 2010 11:50 am Reply
  • wahh cantik semuanya,hhehe
    boleh tukar-tukar selalu wallpaper ni

    wazy Aug 11, 2010 6:05 pm Reply
  • wow… banyak siot

    Taufik Dato Mansor Aug 11, 2010 11:33 pm Reply
  • salam..
    banyak betul wallpaper yang cun2..
    download ye.. :)

    Mr.Z Aug 12, 2010 2:11 am Reply
  • alahai menariknya..aku sedut la ye bro…thnks la sharing..lawa2..

    azizan4444 Aug 12, 2010 8:23 am Reply
    • itupun dah ditapis2… kalau tak lagi banyak.. tak larat nak upload dah… hehe…

      Mr Piratz Aug 12, 2010 5:45 pm Reply
  • bro tompang sedut.. makasih :)

    wan Aug 14, 2010 6:17 am Reply
    • Selamat Mendownload.. Selamat Berpuasa jugak..

      Mr Piratz Aug 14, 2010 6:29 am Reply
  • terbaik..ak amik satu eea..=)

    syahrilhafiz Aug 14, 2010 1:18 pm Reply
    • Ambik semua la.. satu mane cukup :love:

      Mr Piratz Aug 15, 2010 1:34 am Reply
      • betul..ambil semua..satu buat apa..puasa 30 hari patutu ada 30 wallpapers..

        Fazreen Jul 30, 2011 1:50 pm Reply
  • cantek semua wallpaper..grab satu :)

    miss Fyqa Jul 30, 2011 1:56 pm Reply
  • rasanya nak buat satu gak. hehe :laugh:

    SS Jul 30, 2011 1:58 pm Reply
  • yg bulan sabit tu cantik! :cool:

    afiq aiman Jul 30, 2011 2:35 pm Reply
  • cantiknye.. ajar la mcm mana nk design mcm ni.. mmg awesome, :)

    najihah Jul 10, 2012 4:21 pm Reply
    • Err.. nie pun copy paste jerk..

      Mr Piratz Jul 10, 2012 6:02 pm Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *