Cara Buang Atau Nyah-Aktif Akaun Facebook

Ditulis oleh

Komen

  • nyah tak rela kaw…hehe

    Mohd Isa Apr 5, 2011 3:28 pm Reply
    • nie sume aman punya translate..

      Mr Piratz Apr 5, 2011 9:41 pm Reply
      • haha, udah macam study sainstifik plak. :)

        Mohd Isa Apr 6, 2011 3:47 pm Reply
  • aritu teringin nak deactive fb
    tapi bila fikir balik tak rela yaw

    wazy Apr 7, 2011 1:57 pm Reply
  • try komen dgn versi mobile bro, nmpk segak sekali versi ni.

    ejam Apr 9, 2011 11:52 am Reply
  • Buat masa neakaun facebook aku ok lagi,tapi dah ade yang mencuba hack ,dari india pulak tuu,diorang bab ne terrer la

    Razlan Apr 9, 2011 1:06 pm Reply
  • Huhuh Ini Lah saat akhir saya katakan kepada FAcebook..
    i will stady bcuz i want PMR

    Nata Castello Apr 9, 2011 7:30 pm Reply
  • klu dh nyah aktif akaun fb, nk aktifkan semula akaun fb cene bro?

    din Apr 18, 2011 3:37 am Reply
  • kalau dah deactivate,,, ak akan jd pada akaun kita,, kawan2 kita xleh access profile kita,, dan kita macam xwujud ka,,, :grin:

    pisang May 12, 2011 6:35 am Reply
  • :emo: aq pnyer comptr dh x leh buka fb …laman fb pon x leh masuk …camne plak….???? :frozen: :devil:

    alisyaz Jul 27, 2011 10:33 am Reply
    • mungkin host file kau block facebook kot..

      Uzair Jan 25, 2012 11:10 am Reply
  • kat account setting takde pun deactivate account??mana nak cari??:

    Baro1 Aug 1, 2011 12:57 am Reply
    • Ada.. Facebook dah update bahagian tue.. g kat Account Settings > Security… Situ ada deactive your account

      Mr Piratz Aug 1, 2011 5:51 am Reply
  • if nak on balek fb kita macam mana ? :bored:

    sabrinazuhairi Oct 27, 2011 6:31 pm Reply
  • hai..!!!!!!!!!! :tongue:

    farah Dec 3, 2011 3:05 pm Reply
  • Panduan ni ramai gak la orang cari,memang berguna

    wazy Jan 30, 2012 3:12 pm Reply
    • tuela.. ramai orang ingat deactivate & delete tue sama..

      Mr Piratz Jan 30, 2012 3:40 pm Reply
  • macam mna maw buang virus facebook ??

    eyzana Jul 7, 2012 3:52 pm Reply
    • virus FB?

      Mr Piratz Jul 8, 2012 9:12 am Reply
      • ha’ah, . bila ak tengok wall aku tib2 ada eika syafieyqahzana shared a link ” oh my rihana <3 <3 '' pastu ada gmbr yg tak bagus, . tuu yang aku tekezut gila, . macam mana eyh ??

        eyzana Jul 17, 2012 9:13 am Reply
  • :cry:
    macam mana nak buang fb ek

    fanafanaz Jul 20, 2012 8:13 am Reply
  • macam mane nak bung fb saya??sebab kebaanyakan fb saya kna blog!!!blh x ajr kan saya bagaimana nak buang fb nie??dan knape fb saya ble suruh mskn id yahoo tdk blh aktifkan npe ??tlong ajrkan saya blh kan???saya x brape pandai maen computer nie…lou awk ajr insallah blh kot…

    sadatul Oct 8, 2012 1:21 pm Reply
    • aku kurang faham dengan masalah ko.. boleh huraikan sket..

      Mr Piratz Oct 9, 2012 1:10 am Reply
  • sy nk tnye..tp bkn sal a/c fb..
    ni sal a/c myspace..
    dlu2 aktif myspace..tp skrg da xaktif
    smpaikan email n pswrd pn sy da lpa..tp cmne sy nk delete sume gmbr2 yg ade lam a/c fb 2?
    helpppp me

    elwainee Nov 20, 2012 10:22 pm Reply
    • Facebook ke myspace… hehe.. kalau lupe email payah
      gak tue.. tak leh buat ape² selain ingat balik email apa yang guna, at least boleh request password..

      Mr Piratz Nov 21, 2012 5:45 pm Reply
  • cemana nak tutup akaun fan page ek

    wan Mar 1, 2013 3:55 pm Reply
    • Pergi kat atas skali page tue… Edit Page > Manage Permission.. Pastu scroll sampai bawah ko nampak ade option delete page

      Mr Piratz Mar 1, 2013 5:55 pm Reply
  • salam….saya nk tnye ni
    macam mane nak padam account fan page???tq

    zoygarcia Mar 8, 2013 12:44 am Reply
    • Eh.. Atas komen ko nie dah ada jawapan pun.. Sila rujuk ye.. TQ

      Mr Piratz Mar 8, 2013 3:29 am Reply
  • kalau nak dapatkan balik akaun fb yang kene hack camner?

    Shazlin Aug 1, 2013 12:25 pm Reply
  • Sye nk aktifkan facebook sye balik macam mne ye..dye kene ade kod pengesahan la..kod pngesahan tu ape???tolong bgtau skit…

    nurul nazatul Aug 5, 2013 12:20 am Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *