118 views 9 comments

Contest : Senarai Pemenang Avira Premium Security Suite

by on Mar 22, 2011
 

Nampaknya, lambat 2 hari aku announce name pemenang. Maafla ye. Jenuh gak cari orang yang dah tweet entri Contest : Menangi 3 Lesen Key Avira Premium Security Suite yang aku buat 2 minggu lepas. Mungkin ia agak clash dengan review Nokia E7 yang aku dapat dari Maxis. Takpela kan. Walaupun entri nie takde sambutan langsung, aku rasa ia sudah cukup memadai kerana aku dapat juga membuka kotak Avira dan TuneUp tersebut.

Oklah, aku rasa tak perlu la aku membebel panjang-panjang. Kat bawah tue senarai pemenang. Untuk kategori blogger, tiada sesiapa pun yang masuk, jadi hadiah utama takde sape dapat la kan. So, 7 key akan diberi iaitu, 2 key Avira dan 5 TuneUp.

Pemenang Key Avira Premium Security Suite

Pit Kazama & Einztrigger

Pemenang TuneUp Utilities 2010

Kepada semua pemenang, sila bagi alamat email korang supaya aku boleh bagi key. howdy[at]piratz.my

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response