Contest : Senarai Pemenang Avira Premium Security Suite

Ditulis oleh

Nampaknya, lambat 2 hari aku announce name pemenang. Maafla ye. Jenuh gak cari orang yang dah tweet entri Contest : Menangi 3 Lesen Key Avira Premium Security Suite yang aku buat 2 minggu lepas. Mungkin ia agak clash dengan review Nokia E7 yang aku dapat dari Maxis. Takpela kan. Walaupun entri nie takde sambutan langsung, aku rasa ia sudah cukup memadai kerana aku dapat juga membuka kotak Avira dan TuneUp tersebut.

Oklah, aku rasa tak perlu la aku membebel panjang-panjang. Kat bawah tue senarai pemenang. Untuk kategori blogger, tiada sesiapa pun yang masuk, jadi hadiah utama takde sape dapat la kan. So, 7 key akan diberi iaitu, 2 key Avira dan 5 TuneUp.

Pemenang Key Avira Premium Security Suite

Pit Kazama & Einztrigger

Pemenang TuneUp Utilities 2010

Kepada semua pemenang, sila bagi alamat email korang supaya aku boleh bagi key. howdy[at]piratz.my

Komen

  • tahniah kepada pemenang..

    naimulfirdaus Mar 22, 2011 8:08 pm Reply
  • Sedih jek ayat piratz ni huhu

    Nizam6281 Mar 22, 2011 8:42 pm Reply
  • kalau sorang je masuk kategori blogger tu, mesti dia menang.heh.
    publisiti kurang ni. apa2pun tahniah pada yg meanng

    serol Mar 22, 2011 10:26 pm Reply
  • Eh sebenarnya aku pun xsedar kontest nie…tup2 menang? anyway trima kasih arr…hahaha

    EiNS Mar 23, 2011 2:21 pm Reply
  • huaa baru je install windows ni, lupa pulak nak join,buat contest lagi.. :archaeologist: 😀

    syahrilhafiz Mar 26, 2011 11:56 pm Reply
  • serius lupa pasal contest ni..even dah bookmark.. :sad:

    Izwan Mar 27, 2011 6:05 am Reply
  • lol takde yg menang untuk kategori blogger ke? aku ingat susah sebab expect ramai masuk, sebab tu tak masuk. kalau tak dah masuk dah, confirm menang hehe. kalau mng av layan gak sbb aku takde av.

    tukar av dgn tuneup blh tak? lol.

    Affan Apr 19, 2011 10:36 am Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *