[Infografik] 8 Fungsi Baru Bakal Ada Pada Windows 8

Ditulis oleh

Microsoft adalah syarikat yang membangunkan sistem operasi Windows. Ura-ura mengatakan Windows 8 akan dilancarkan kepada umum pada bulan Oktober tahun ini. Dari padangan aku dengan pelancaran sistem operasi Windows 8 ini bakal menambah lagi persaingan diantara tablet kerana Windows 8 ini diperkatakan bakal mempunyai versi untuk tablet.

Bagi mereka yang masih belum mengetahui pembaharuan dan peningkatan korang boleh rujuk ulasan yang ditulis pada Amanz.MY mengenai Windows 8 Developer Preview yang dikeluarkan September tahun lepas.

Baca Ulasan Penuh Windows 8 Developer Preview di Amanz.MY

Infografik dibawah menunjukkan 8 fungsi baru yang bakal diperkenalkan atau dimasukkan pada Windows 8. Enjoy~

Komen

  • harap2 windows 8 ni ok la

    kartikel.com Jan 30, 2012 5:09 pm Reply
  • pc laptop semua nak makin smart
    sedap laa

    OrangAkaun Jan 31, 2012 12:59 pm Reply
  • Aku tak tahu plak blog mrpiratz ni blog IT..kalau aku tahu dah lama aku jenguk sini..huhu.. :ninja:

    Arya Putra Feb 2, 2012 8:41 pm Reply
    • Nak buat blog personal. tapi nak tulis blog plak.. tulis pasal it.. hihi.. :grin:

      Mr Piratz Feb 2, 2012 8:51 pm Reply
      • Apsal aku punya gravatar tak muncul eh.. :cry:

        Arya Putra Feb 3, 2012 10:06 am Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *