Laporan Statistik MrPiratz.Com Februari 2011

Ditulis oleh

Harap maaf jika korang diantara yang menantikan laporan statistik blog ini setiap bulan. Aku terlambat menulis entri ini kerana hari ini baru ada kelapangan untuk menulis mengenai laporan tersebut kerana semalam aku berpindah rumah. Agak letih untuk menulis entri ini. Aku juga ingin meminta maaf jika pada bulan ini blog ini kekurangan entri kerana aku terpaksa bekerja lebih masa dan agak letih untuk menulis di blog dan kekurangan idea. Ok lah, tak perlula aku bercerita panjang. InsyaAllah, pada bulan ini aku akan meluangkan sedikit masa untuk menulis entri di blog ini dan mungkin ada sedikit contest yang aku akan lakukan.

Kunjungan (Views)

  • Sebanyak 25,061 kunjungan yang diterima bulan lepas.
  • Secara purata, sebanyak 895 kunjungan yang diterima setiap hari.
  • Pada 12 Februari, sebanyak 1463 kunjungan yang diterima. TQ :love:

10 Entri Popular Bulan Februari 2011

  1. Laman Muat-Turun Movie & Drama Pilihan Piratz 34 comment(s) | 974 view(s)
  2. Muat Turun Fail Torrent Dengan Pantas & Mudah 52 comment(s) | 598 view(s)
  3. Tips Asas Penggunaan TuneUp Utilities 2011 27 comment(s) | 514 view(s)
  4. Periksa Kemampuan Komputer Sebelum Memasang Sebarang Game 14 comment(s) | 469 view(s)
  5. Muat Turun TuneUp Utilities 2011 Sekarang 72 comment(s) | 454 view(s)
  6. Versi Stabil Google Chrome 9 Sedia DiMuat Turun [Offline Installer] 17 comment(s) | 360 view(s)
  7. Fungsi Kekunci ‘F’ Pada Keyboard 23 comment(s) | 344 view(s)
  8. DVDVideoSoft FreeStudio : All-In-One Multimedia Converter & Burner 14 comment(s) | 322 view(s)
  9. [Tips] Langkah Meningkatkan Trafik Blog & Menjadi Top Blogger 30 comment(s) | 312 view(s)
  10. Muat Turun Angry Birds Versi Windows & MacOS 55 comment(s) | 307 view(s)

Google Analytics

5 Referrers Tertinggi

  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • Apesal.com
  • blog.mohdisa.com

5 Kekunci Carian Tertinggi

  • mrpiratz
  • piratz
  • muat turun movie
  • blog download movie melayu
  • youtube movies

Komen

  • Wah,pencapaian yang agak excellent tuu,facebook antara penyumbangsaran terbanyak kunjungan ,mesti ramai friend …terbaik la bro

    joomla templete Mar 3, 2011 12:56 am Reply
  • bounce rate hang boleh tahan…. ini membuktikan pengunjung terpesona ngan kandungan di blog ini. :grin:

    Taufik Mansor Mar 3, 2011 10:31 am Reply
  • kencang derr

    Orang Akaun Mar 3, 2011 1:18 pm Reply
  • terbaiklah
    blog aku traffic besa2 ja

    Wan Mar 3, 2011 7:24 pm Reply
  • Betullah kata otai blogger bahawa Facebook adalah rangkaian sosial yang mudah untuk promosi blog

    akubiomed Mar 3, 2011 9:45 pm Reply
    • sekadar berkongsi,
      dalam satu forum seo luar negara,
      ada satu forumer juga ada cadangkan agar guna social network acam facebook untuk SEO. Cabang SEO dan semakin luas, pandai2 ambil manfaat :)

      Affan Mar 5, 2011 2:24 pm Reply
  • hurm kekalkan bounce rate tu ariff, terbaik tuh!!

    syahrilhafiz Mar 5, 2011 10:50 pm Reply
    • aku sebenarnya tak paham bounce rate nie.. apa yang aku perasan, dalam area tue jugak la..

      Mr Piratz Mar 5, 2011 10:59 pm Reply
  • Gempak Siott !!~

    Daus Mar 8, 2011 2:58 pm Reply
  • uiks, aku boleh jadi top referral kat sini plak yerk…ada hadiah tak tuk aku? hehe

    Mohd Isa Mar 9, 2011 3:58 am Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *