376 views 67 comments

Muat Turun Angry Birds Versi Windows & MacOS

by on January 13, 2011
 

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera. Sebenarnya, permainan Angry Birds untuk versi PC dan MacOS ini baru dilancarkan beberapa minggu lepas. Aku pun dah try game nie kira-kira seminggu lalu. Menarik dan payah jugak upenye. Jika korang pernah bermain Angry Birds ini pada telefon bimbit korang atau kawan-kawan, korang mesti tau corak permainan ini.

Untuk versi kali ini, aku akan sharekan versi portable yang tidak memerlukan korang melakukan pemasangan kedalam komputer korang. Aku rasa tak perlu lah aku membebel panjang, cukup la setakat ini. Aku rasa game (Versi Windows) sesuai di mainkan dimana-mana versi Windows.

Screenshots

Muat Turun Angry Birds

Muat Turun Angry Birds Versi Windows

Muat Turun Angry Birds Versi MacOS

Kongsikan Artikel Kami
comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response