Muat Turun Yahoo Messenger 11 Beta [Offline Installer]

Ditulis oleh

Seperti yang dilaporkan dilaman blog Amanz.MY, akhirnya Yahoo Messenger membawakan pelbagai integrasi termasuk kemaskini daripada Yahoo! Pulse, Flickr, Facebook dan juga Twitter terus daripada klien Yahoo! Messenger 11 Beta yang baru ini. Selain daripada integrasi tersebut, Yahoo! Messenger 11 Beta juga turut membolehkan para pengguna bermain permainan sosial daripada Zynga, dan beberapa penyedia permainan lain dengan mudah. Pada masa yang sama, anda juga boleh melihat dan meninggalkan komen, serta “Like” kemaskini status rakan mereka daripada Facebook dan Twitter. Anda juga boleh bersembang dengan rakan-rakan Facebook anda dengan pengintegrasian Facebook Chat yang dibawakan oleh Yahoo! Messenger 11 Beta.

Screenshot

Paparan di Facebook

Paparan di Twitter

Muat-Turun Yahoo Messenger 11 Beta

Muat Turun Yahoo Messenger Beta Offline Installer

Sumber

Amanz.MY – YM! 11 Beta Mengintegrasikan Facebook Chat

YM Blog – Introducing Yahoo! Messenger 11 Beta!

Theme yang aku gunakan pada Yahoo Messenger diatas adalah Microsoft Office. Korang boleh dapatkan di entri ” Muat-Turun Office 2010 Untuk YM

Komen

  • kena download ni..

    waveX Nov 17, 2010 1:06 pm Reply
  • nice =.=

    epy ain Nov 17, 2010 1:07 pm Reply
  • lepas skype, sekarang ym lak. hehe~ febuk makin fofular. haha~

    aman Nov 17, 2010 3:39 pm Reply
  • nice..kena cuba ni

    nur hidayah isa Nov 17, 2010 7:02 pm Reply
  • nak download ke x ek…. haha

    Taufik Mansor Nov 17, 2010 7:48 pm Reply
  • alah nak sensor2 mcm la aku nak sangat..kekeke..baru nak try..kuang3

    Roslan Nov 17, 2010 8:27 pm Reply
    • ciss.. privacy orang kena jaga.. :tongue:

      Mr Piratz Nov 17, 2010 8:49 pm Reply
  • wah, nice! siap ngan URL shortener sendiri dah tu… kena try kena try! hehe…

    MuJE Nov 18, 2010 12:03 am Reply
  • Thank you,baru her benda baru kat yahoo ne,selama ne guna gmail chat jer!!

    Razif Nov 18, 2010 2:00 pm Reply
  • wah..baguslah yahoo dah buat integration mcm ni..aku pakai digsby utk guna ym,twitter dan Fb dlm satu masa yang sama…

    fitri Nov 18, 2010 6:29 pm Reply
  • Tak tahu berapa lama YM ini akan bertahan apabila FB muncul

    akubiomed Nov 18, 2010 10:59 pm Reply
  • wahh
    kena try ni

    wazy Nov 19, 2010 12:41 am Reply
  • apa2 pun digsby still the best :wink:

    TarmiziShukri Nov 19, 2010 9:13 am Reply
  • aku dah download dan install
    memang best tapi agak berat kalau integrate dengan facebook..

    Syafrizal Nov 19, 2010 11:51 pm Reply
  • tunggu official dulu lah kasi stable..kadang2 je pun guna ym ni :confused:

    aizuddin Dec 12, 2010 3:51 pm Reply
  • kenape Ym x boleh nak online
    ye…
    dah jenuh uninstall
    pas download version lain
    tp still x boleh……
    please help me….

    darion Daron Jan 5, 2011 1:22 am Reply
  • ni kenapa tak dapat2 ni ha………..

    austine Jun 25, 2011 11:22 pm Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *