45 views 112 comments

[Contest] Menangi Kaspersky Internet Security 2010 Key Untuk 1 Tahun -Ditutup-

 

Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada pengunjung laman blog ini. Contest ini dibuat sempena ulangtahun pertama blog ini dan ulangtahun kelahiran pemilik blog pada bulan ini. Dan aku sebagai pemilik laman blog MrPiratz[dot]Com ingin memberi satu key Kaspersky Internet Security 2010 untuk setahun kepada korang. Syarat yang perlu korang  ikut untuk memenangi key tersebut terdapat di bawah.

Syarat-syarat peyertaan

Hanya 3 syarat yang diperlukan untuk korang memenangi Kaspersky Internet Security 2010 Key tersebut.

  • Cara untuk mendaftar adalah dengan membuat satu entri bebas mengenai contest pada blog korang dan hantarkan link entri tersebut melalui ruangan komen dibawah. (Contoh tajuk : Kenapa Kaspersky Penting Untuk Komputer Saya.)
  • Follow Twitter aku :@Piratz atau Like Fan Page Blog ini Di Facebook
  • Korang mestilah mempunyai blog yang menggunakan platform WordPress, Blogspot, dan lain-lain. (Forum, Komuniti, atau laman web tidak layak untuk turut serta)

Contest ini akan berjalan selama 10 hari. Bermula dari 17hb Mei hingga 26hb Mei 2010.  Pemenang akan dipilih melalui kreativiti penulisan pada entri tersebut. Pemenang akan diumumkan pada hari Khamis, 27 Mei 2010. Laman blog pemenang kedua dan ketiga akan diiklankan pada blog ini selama 3 bulan/lebih. Top referal juga akan menerima habuan periklanan selama 3 bulan/lebih. Kepada kesemua peserta, link blog korang akan diletakkan pada bahagian Blogsphere jika masih belum ada. Jika ada individu yang ingin menaja hadiah lain untuk pemenang blog ini, boleh la hubungi aku di alamat email ‘howdy[at]mrpiratz.com‘.

Untuk pertanyaan korang boleh terus hubungi aku melalui Twitter @piratz atau melalui ruangan Hubungi Aku yang terdapat di bahagian atas blog ini. Ucapan aku, selamat berjaya.

Sekian. Terima kasih.

[27/05/2010, 12.15a.m.] Dengan segala hormatnya, kontest ini telah ditutup…

Peserta

1. http://innocentemjay.blogspot.com/

2. http://pistonpecah.blogspot.com/

3. http://www.liyanaa.com/

4. http://nadineibrahim.blogspot.com/

5. http://puterisabaa.blogspot.com/

6. http://rynebedtimestories.blogspot.com/

7. http://thebudakskema.blogspot.com/

8. http://fitrijohari007.blogspot.com/

9. http://myblog.myfirdaus.com/v2

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response